11 juni 2016
13:30

Söråkers FF P05

Referat: Sidsjö-Böle IF Grön - Söråkers FF P05

Hatten av för grabbarna efter matchen mot Söråker. Alla ingridienser fanns med. Bra passningsspel, bra positionssspel, bra kämpainsats, snygga mål, regn, sol,

Vi inledde starkt i första halvlek men med bra målvaktsspel och försvar i Söråker så ledde Söråker med 2-1 efter första halvlek. I andra så blev det bättre effektivitet i vårat anfallsspel och målen trillade in i raskt takt. Till slut så stod det 6-3 till Sidsjö-Böle. Grymt bra jobbat allihopa.

Tyvärr så skadade sig Elis ganska rejält i mitten på andra halvlek med en rejäl smäll på enan knät. Rapporten i från Elis pappa Pessi är i alla fall någorlunda hoppfullt. - "det är stelt och ömt men troligtvis så är inget trasigt". Krya på dig Elis. Vi vill gärna att du är med i Hudik Cup kommande helg